Amandojen vaalikokous 6.10.2011

Havis Amandan Nuorkauppakamarin sääntömääräinen vaalikokous järjestettiin torstaina 6. lokakuuta hotelli Hilton Strandissa. Kokouksen tunnelma oli käsin kosketeltava ja kyyneleet, nauruja ilo tähdittivät tapaamista.

Uusiksi jäseniksi kokouksessa valittiin Ilse Manner ja Satu Peltoniemi, joilla jäsenkriteerit olivat täyttyneet kokoukseen mennessä. Ilse ja Satu olivat iloisia päästessään liittymään äänivaltaisten joukkoon. Onnittelut Ilselle ja Sadulle!

Vaalipuheet olivat toinen toistaan koskettavampia ja etenkin PRES Mari Silvennoisen koskettava puhe sai koko kokousväen nieleskelemään kyyneliä. Marin teemana ensi vuodelle on saada Amandat rakastumaan! Ilahduttavaa oli myös aikaisempien presidenttien Heidi Aittoniemen ja Terhi Savikon lähteminen uudelleen mukaan hallitustyöhön.

Uusi hallitus 2012: PRES Mari Silvennoinen, DP Lotta Soini, VP2 IND Ilse Manner, VP3 LOM Marianna Schmandt, SECY Heidi Aittoniemi, TREAS Anna Ehanti, LMM Terhi Majasalmi, LIO Terhi Savikko, INT Satu Peltoniemi, IPP Heidi Toivola.

Lisää kuvia saataneen pian, tässä kuitenkin ensimmäiset näpsäykset: