Haussa vuoden 2020 positiivisin helsinkiläinen
1.7.2020

Haussa vuoden 2020 positiivisin helsinkiläinen

Ehdokkaat1.jpg

Positiivisin helsinkiläinen -äänestys on täällä taas! Ehdolla vuoden 2020 positiivisimmaksi ovat Apuna ry:n Heidi Jaari, juontaja Susanna Laine sekä työelämäprofessori Pekka Sauri.

Vuosittainen Positiivisin helsinkiläinen -äänestys on jälleen auki ja ehdokkaat selvillä. Ehdolla vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi ovat aktiivinen vaikuttaja ja työelämäprofessori Pekka Sauri, Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Susanna Laine sekä Apuna ry:n toinen perustaja Heidi Jaari.
 
Voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä. Omaa suosikkiehdokastaan voi äänestää 9.8.2020 saakka osoitteessa positiivisinhelsinkiläinen.com. Voittaja julkaistaan Helsingin kaupungintalolla järjestettävässä tilaisuudessa elokuussa.
 
Positiivisin helsinkiläinen on osa Suomen Nuorkauppakamareiden sekä Positiivarit Oy:n yhteistyössä järjestämää vuotuista valtakunnallista Positiivisin suomalainen -projektia, jonka on tarkoitus edistää positiivista muutosta yhteiskunnassa edistämällä vastuullista menestymistä ja palkitsemalla onnistumisia. Kilpailun voittaja osallistuu myös Helsingin edustajana Vuoden Positiivisin suomalainen -kilpailuun, jonka tulos julkistetaan syyskuussa valtakunnallisen positiivisuusviikon aikana.