IHAN-Yritysboosti käynnistyi tammikuussa 2021
10.5.2021

IHAN-Yritysboosti käynnistyi tammikuussa 2021

IHAN-yritysbuusti kuva.jpeg

IHAN-Yritysboosti kokoaa tänä vuonna Suomen nuorkauppakamareiden jäsenistön bisneksentekijöitä yhteen kehittymään ja kehittämään bisnestään yhdessä. IHAN-Yritysboosti on Havis Amandan Nuorkauppakamarin alulle panema ja yhdessä Suomen nuorkauppakamareiden kanssa vetämä, itsenäisesti Sitran IHAN-yritysohjelman rinnalla kulkeva datatalouden koulutusohjelma. IHAN-Yritysboosti kestää 6 kuukautta.

Marraskuun 2020 aikana nuorkauppakamarilaisten oli mahdollista hakea mukaan Sitran rahoittamaan hankkeeseen, IHAN-Yritysboostiin. IHAN -Yritysboosti herätti paljon kiinnostusta ja hakemusten määrä ylitti odotukset. Hakemuksien joukosta valikoitui nelisenkymmentä yritystä mukaan tammikuussa 2021 alkaneeseen IHAN-Yritysboostiin. Mukaan valitut nuorkauppakamarilaiset pk-yritykset edustavat eri aloja laaja-alaisesti ja mukana on mm. rakennusalan-, media-alan-, ravintola-alan-, teknologia-alan-, terveyden- ja hyvinvoinnin alan-, vaatetusalan-, kiinteistöalan ja siivousalan yrityksiä aina taloushallinnon ja tilintarkastuspalveluita tarjoaviin yrityksiin. 

IHAN-Yritysboostiin osallistuvat nuorkauppakamarilaiset ovat saaneet käyttöönsä datatalouden huippuasiantuntijoiden kanssa kehitetyt materiaalit, työkalut sekä videoituna Sitran IHAN-Yritysohjelman aikana kuvatut keynote-puheenvuorot. Koulutusohjelman tavoitteena on antaa uutta ymmärrystä ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen ja palvelumuotoiluun sekä yritykselle valmiit suunnitelmat lähteä kehittämään omasta, avoimesta tai jaetusta datasta uutta liiketoimintaa. 

Sitran IHAN-hankkeessa luodaan perustuksia reilulle datataloudelle, jossa menestyvät digitaaliset palvelut pohjautuvat luottamukseen ja tuottavat arvoa kaikille.