Suomen paras projekti ja vuoden nuorkauppakamarilainen!
23.4.2021

Suomen paras projekti ja vuoden nuorkauppakamarilainen!

715A8160.jpg

Havis Amandan Nuorkauppakamari on palkittu Suomen parhaasta projektista ja parhaasta nuorkauppakamarilaisesta. Suomen paras projekti tuli Dream and LEAD BIG! kokoustapahtumasta ja Suomen parhaana nuorkauppakamarilaisena palkittiin tapahtuman kokouspäällikkö, Elina Lähteenmäki-Ikonen.

- Me tehtiin se! Järjestimme lokakuussa 2020 upean 500 henkilön kokousviikonlopun Original Sokos Hotel Presidentissä. Tapahtumassa huomioitiin kaikki sen hetkiset koronapandemiasta johtuvat rajoitukset ja turvallisuusmääräykset. Tapahtuma täytti lisäksi kaikki ammattilaistapahtuman kriteerit niin toteutuksen kuin sisällönkin osalta. Tämä oli järjestävän nuorkauppakamarin historian vaikuttavin ja suurin koskaan järjestetty tapahtuma. Fiilis on todella mahtava! Kertoo tapahtuman kokouspäällikkö Elina Lähteenmäki-Ikonen.

Jonna Pitkänen, Amandojen hallituksen puheenjohtaja 2020:

- Tämä palkinto on mieletön osoitus osaamisestamme! Teimme hartiavoimin töitä pahimpana koronapandemia-aikana, kun koko tapahtuma-ala oli pysäytetty. Näytimme epäilijöille, että turvallisen tapahtuman järjestäminen on mahdollista. Meidän jäsenistö sai huikeita oppimisen paikkoja tehdessään projektia. Kiitos kaikille!

Tapahtuman kantavina teemoina olivat johtajuus, tulevaisuus ja vastuullisuus. Puhujina tapahtumassa olivat muun muassa ulkoministeri Pekka Haavisto, Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, Kai Sauer (alivaltiosihteeri), Hanna-Mari Parkkinen (Business Finland), Niklas Kaskeala (Compensate) ja Liisa Rohweder (WWF).

Tapahtuman yhteistyökumppaneina olivat:

@graphicroom.fi @house_of_the_good_feelings @leadcast_pod @alko_oy @globehope #lmifinland #teamenfuce @bniflow #bnifinland @karhulafabulous @tierscooter @fenniavakuutus @theshiftfi @bryggerihelsinki @himajahuvila @dixukodit @motivire @kalevalaofficial @vuokkoset @saharbeautyhair @urheilumuseo @opintokeskussivis @silmusalaatti @painopalvelu.fi @santalaprint #firstbrokers @handelsbanken @vimmacompany @myspeakerfin #missionzerofoodprint @rmclightsound @dreamfactoryoy @alexandriapankkiiriliike @compensatefoundation @sokoshotelpresidentti

Havis Amandan Nuorkauppakamari kiittää kaikkia tapahtuman yhteistyökumppaneita ja osallistujia.

#nuorkauppakamaritoiminta #maailmanparasharrastus @jci_havisamanda @jcifinland