VUODEN TULOKAS ON JENNA FLINCK
16.4.2019

VUODEN TULOKAS ON JENNA FLINCK

1.2..jpg

Havis Amandan Nuorkauppakamarin aktiivinen jäsen Jenna Flinck palkittiin Vuoden Tulokkaana Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vuosikokouksessa Kalajoella 13.4.2019.

Vuoden Tulokas palkinto myönnetään henkilölle, joka on parhaiten toteuttanut
nuorkauppakamaritoimintaa uutena nuorkauppakamarin jäsenenä. Nuorkauppakamarit kehittävät yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.
Vuonna 2018 arvostelun painopisteinä olivat:
1. Toiminta yhteistyössä ympäröivän yhteiskunnan kanssa ja osallistuminen yhteiskunnalliseen
keskusteluun
2. Jäsentensä tulevaisuuden työelämässä menestymisen valmiuksien kehittäminen
3. Jäsenille tarjotut mahdollisuudet jatkuvaan ja nousujohteiseen kehittymiseen


Lisäksi arvostelussa kiinnitettiin huomiota henkilön toiminnan merkitykseen omalle kamarille ja kansalliselle organisaatiolle sekä nuorkauppakamarin arvojen toteuttamiseen kamaritoiminnassa ja omassa elämässä.


Jenna valittiin Amandojen koejäseneksi joulukuussa 2017, jonka jälkeen hän teki hämmästyttävän aktiivisen vuoden niin hallituksen jäsenenä kuin osallistumalla projekteihin sekä muuhun kamaritoimintaan. Jennan toiminnassa tiivistyy kaikki nuorkauppakamarin arvot lauseeseen ”Ihmiskunnan palveleminen
on elämän parasta työtä.” Niin pyyteettömästi Jenna on antanut omaa aikaansa ja osaamistaan nuorkauppakamaritoimintaan ja sen kehittämiseen. Hän on erityisesti tarttunut toiminnassaan SDG:n tuomista näkyvämmäksi osaksi kamaritoimintaa. Kamaritoiminnan lisäksi Jenna on aktiivinen toimija myös vapaaehtoistyössä.


Jenna Flinck on voittonsa myötä Suomen Nuorkauppakamareiden ehdokas Most Outstanding New Member –palkinnon saajaksi toukokuussa Eurooppatason kokouksessa Lyonissa. Jos menestys jatkuu Lyonissa, lähtee Jenna Euroopan edustajana maailmankokoukseen Tallinnaan.


Onnea ja menestystä Jenna!